Mákos tészta:
- 1 tojás
- 5 evőkanál mák
- 5 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál szódabikarbóna
- 2 dl tejföl
Diós tészta:
- 1 tojás
- 5 evőkanál darált dió
- 5 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál szódabikarbóna
- 2 dl tejföl
Kakaós tészta:
- 1 tojás
- 3 evőkanál kakaópor
- 5 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál szódabikarbóna
- 2 dl tejföl
Krém:
- 9 dl tej
- 8 evőkanál búzadara
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 2 csomag vaníliás cukor
Tetejére:
- csokimáz
A hozzávalókat a háromféle tésztához külön-külön összedolgozzuk és egyesével megsütjük. A krémhez a tejet a búzadarával felforraljuk, azaz tejbedarát készítünk. A puha margarint a kétféle cukorral sima állagúra kikeverjük. Miután a tejbedara kihűlt, a vajas krémet hozzáadjuk és összedolgozzuk. A tésztalapokat a krémmel betöltjük, majd a süti tetejét csokimázzal bevonjuk.
Molnár Andrea receptje.