- 5 tojás
- 5 evőkanál finomliszt
- 5 evőkanál kristálycukor
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 15 dkg margarin
- 50 dkg gesztenyemassza
- 1 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 3 dl tej
- 1/2 üveg rum aroma ( 19 ml )
Teteje:
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag tortadara
A piskótát megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. A krémhez a tejjel megfőzzük a pudingot, belekeverjük a gesztenyemasszát, a margarint és a rum aromát. Az egészet krémesre keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot, és megkenjük tortadarával. Szeletelés előtt, egy órára a hűtőbe tesszük.
Kautz József receptje.
Látogassátok meg Józsi konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!