![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2022/10/276161655_4951848178217714_1875035424752087124_n.jpg)
- 1 gesztenye massza
- 20 dkg darált keksz ( nálam saját készítésű GM)
- 20 dkg + 5 dkg margarin
- 2 evőkanál rum
- 8 dl tej + egy kicsi a kekszhez
- 3 csomag vanília puding
- 25 dkg cukor
- 1 csomag babapiskóta (kb.20 dkg )
- 2,5 dl tejszín
A gesztenyét, a kekszet, az 5 dkg margarint, a rumot és kevés tejet (annyit, hogy jó összeálljon) összedolgozzuk, majd egy magas falú tepsibe nyomkodjuk.A pudingot felfőzzük és kihűtjük. A margarint a cukorral kikeverjük, a kihűlt pudinghoz adjuk és jó krémesre keverjük, majd ketté osztjuk. Egyik felét rákenjük a gesztenyés masszára, erre jön a rumos tejbe mártogatott babapiskóta, amire a krém másik felét rákenjük. A tejszínt felverjük, elsimítjuk a krém tetején, majd legalább 3 órára a hűtőbe tesszük.
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!