- 2 x 1, 5 csomag pudingpor (én punccsal és csokival készítettem)
- 1 csomag gesztenyemassza
- 25 dkg margarin
- 1 csomag mazsola
- 2 csomag babapiskóta ( kb. 30 dkg )
- egy kis kingston rum
- 2 x 0,5 liter tej
- tetejére tejszín ( 2 dl )
Először elkészítjük a csoki pudingot előírás szerint. Én a fél liter tejhez másfél csomaggal tettem bele és 5 evőkanál cukrot. Ha elkészült, folpackkal kibélelt tortaformába öntjük, majd rumos tejbe áztatott piskótával gyorsan körberakjuk. Ezután a gesztenyét a margarinnal kikeverjük, teszünk bele egy kis rumot, majd rákenjük a piskótára és mazsolával megszórjuk. Erre ismét piskóta jön, majd a másik pudingot kenjük rá, végül tejszínnel lekenjük a tetejét, és akár egy kis olvasztott csokit is tehetünk még a tejszínre. Legalább 4 órára tegyük hűtőbe.
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!