- 50 dkg gesztenyemassza
- 20 dkg cukor
- 7-8 dkg darált keksz
- 10+5 dkg vaj
- 1 csomag babapiskóta
- rumaroma
- 1 csomag vanília ízű pudingpor
- 5+1 dl tej
- porcukor
- 2 dl tejszín
A gesztenyemasszát a darált keksszel, az 5 dkg vajjal és kevés rumaromával összegyúrjuk. Ujjnyi vastagra nyújtva a tálcára tesszük. A pudingport megfőzzük az 5 dl tejben, kihűtjük. A 10 dkg puha vajat kikeverjük porcukorral, a pudinggal és a krém felét a gesztenyés alapra kenjük. A rumos tejben megáztatjuk a babapiskótákat és a krémre sorakoztatjuk. A maradék krémet a piskóta tetejére kenjük. Erre megy a felvert tejszín. Csokiforgáccsal díszítjük.
Debreceniné Bakos Anita receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!