Tészta:
- 3 db készen vásárolt mézes tortalap
Krém:
- 20 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 5 dl tej
- 5 evőkanál gríz
- 2 csomag vaníliás cukor
- 45 dkg eper (fagyasztott)
Máz:
- olvasztott csokoládé
A margarint a porcukorral könnyű habosra keverem. A tejben megfőzöm a grízt, ha kihűlt, összekeverem a margarinos-cukros krémmel. A lapokat megkenem a grízes krémmel, majd kirakom eperrel. Befedem a következő lappal, krém, és megint egy sor eper. A harmadik lap tetejére is teszek a grízes krémből, majd a maradék eperrel kidíszítem. Végül egy kis olvasztott csokival leöntöm. Pár órára hűtőbe teszem, hiszen a lapoknak puhulniuk kell.
Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!