Tészta:
- 40 dkg liszt
- 30 dkg margarin
- 16 dkg porcukor
- 12 dkg darált dió
- 3 evőkanál kakaó
- egy csipet szódabikarbóna
Krém:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- pár csepp mandula aroma
A hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk és mandulaformába nyomkodjuk, majd kisütjük. A kihűlt tésztákat a krémmel összeragasztjuk. A krém elkészítése: A vaníliás pudingot elkészítjük, amíg hűl, 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk. A kihűlt pudingot kanalanként a kikevert margarinhoz adjuk. Pár csepp mandulaaromával ízesítjük.
Jó étvágyat!
Varga Tamás receptje.