![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2019/02/52688636_576893956117504_6089596170630332416_n-1024x498.jpg)
- 4 db tojás
- 16 evőkanál zabpehely (apró szemű)
- 16 evőkanál tej
- 4 kiskanál sütőpor
- Update 1 édesítő
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 csomag Update 1 vaníliás pudingpor
- mandula vagy diódarabok
- 250 g mascarpone
A tészta hozzávalóit alaposan keverd össze, majd a masszát simítsd bele egy kivajazott tepsibe. Ez a mennyiség kb. egy 22 x 22 cm-es tepsihez ideális. Sütőben 180 °C-on kb. 25 perc alatt kész. A krémhez 1 csomag Update 1 vaníliás pudingporból és 4 dl tejből készíts pudingot. Ha kihűlt, hozzá kell keverni 1 doboz mascarponét, majd a tésztára simítani. Tetejét szórd meg darált dióval vagy mandulával. (Én kakaóporral szórtam meg). Néhány órára a hűtőbe kell tenni a kész süteményt, hogy összeálljon, ezután szeletelhető
Dorogi Beatrix receptje.