Tészta:
- 20 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 1 dl tej
- 4 db tojás
- 1/2 csomag sütőpor
- 2 db 3 in 1 kávé
- 1 dl étolaj
Krémhez:
- 2 csomag karamell ízű pudingpor
- 5 dl tej
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
Tetejére:
- 4 dl tejszínhab
A hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű, 31 x 20 cm-es tepsibe öntjük és 180 fokon megsütjük.A pudingporból félre teszünk 2 teáskanálnyit.A krémhez a többi pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.A tejszínt felverjük, a krémre kenjük, de nem kell nagyon elsimítani.Két teáskanál karamell pudingot 3 teáskanál cukorral, 2 teáskanál étolajjal és kb 1-1.5 dl vízzel felfőzünk.A tejszínre csurgatjuk és egy villa segítségével belecirógatjuk a habba, hogy szép márványmintás legyen.
Tramita Rita receptje.
TraRita Sütödéje – érdemes benézni és csatlakozni, ahol Rita összes többi házi süteményeit és édességeit megtaláljátok. Szemet gyönyörködtető finomságok – receptekkel!