- 20 db vékony palacsinta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 2 csomag málnás pudingpor
- 1,5 csomag babapiskóta (kb. 30 dkg)
- 1 főzet kávé
- 1 db rum aroma
- 8 evőkanál kristálycukor
- fahéj
- 8-8 dl tej
- instant kakaópor
- friss málna
- 3 dl cukrozott habtejszín
Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét a rum aromával összekeverjük, majd a babapiskótákat megmártogatjuk benne. A forma alját kirakjuk babapiskótával úgy, hogy ne legyen hézag közötte. A 2 csomag vaníliás pudingot megfőzzük 4 evőkanál cukorral, 8 dl tejben, majd még melegen a babapiskótára simítjuk. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformában fölhajtjuk. A puding tetejére tesszük úgy, hogy kívülről haladunk befelé. A málnás pudingokat megfőzzük 4 evőkanál cukorral, 8 dl tejben, és ezt is még melegen a palacsinta tetejére öntjük. Málnaszemekkel kirakjuk. 3 dl tejszínhabot felverünk jó keményre, és a torta tetejére simítjuk. Hűtőben jól lehűtjük.
Jó étvágyat! 🙂
Váradi Gabriella receptje.