A tésztához:
- 35 dkg liszt
- 5 dkg kukorica liszt
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 1 vanília rúd
- 3 közepes tojás sárgája
- fél csomag sütőpor
A bevonáshoz:
- 1 tábla étcsokoládé
- 5 dkg margarin
- 2 evőkanál étolaj
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a szokottnál kicsit vastagabbra kinyújtom, majd pogácsa szaggatóval kiszaggatom, egy kisebbel a közepét is kiszúrom.
Sütőpapiros sütőlapon 180-200 °C-on halvány sárgára kisütöm.A csokoládét gőz felett a vajjal és margarinnal felolvasztom, és a kihűlt karikákat bele mártom, de csak az egyik oldalát.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!