- 2 csomag gesztenyemassza
- 15 dkg darált keksz
- 0,5 dl tej
- pici rum
- babapiskóta
- 2-3 dl Hulala tejszín
Krém: 2 vaníliás pudingpor, 6 dl tej, 20 dkg cukor, 25 dkg margarin.A gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk.
A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a kihabosított margarinhoz keverjük. A felét a gesztenyés alapra kenjük, majd kirakjuk rumos tejben épp csak megmártott babapiskótával. Jöhet rá a krém másik fele, majd a kemény habbá vert tejszín. Tetejét ízlés szerint díszítjük és pár órára – de lehet egy éjszakára is – hűtőbe tesszük.
Pethes Judit receptje.