A mézes lapokhoz:
- 15 dkg porcukor
- 1 púpos evőkanál kakaópor
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál méz
- 2 tojás
- 40 dkg liszt
- 1 csapott mokkáskanál sütőpor
- 2 csapott mokkáskanál szódabikarbóna
A krémhez:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 15 dkg cukor
- 20 dkg puha vaj
- 50 dkg gesztenyemassza
- 5 cl rum
- 5 dl habtejszín
- 1 csapott evőkanál zselatin
A tészta hozzávalóit gőz fölött kikeverem, majd belekeverem a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát. 3 lapot sütök belőle. A krémhez megfőzöm a pudingot a tejjel, majd a vajas cukorral vegyítem. Belekeverem a gesztenyemasszát, rumot. A tejszínt kemény habbá verem, és összeforgatom a krémmel. Zselatint teszek bele (amit előtte 1 dl vízben felforraltam és kissé kihűtöttem), majd az így elkészült krémmel megtöltöm a lapokat. Tetejét csokimázzal díszítem.
Molnár Andrea receptje.