Alap:
- 500 g darált háztartási keksz
- 5 evőkanál kakaó
- 3 evőkanál baracklekvár
- 1 teáskanál rumaroma
- 50 g vaj
- 5 evőkanál porcukor
- 300 ml tej
Hozzávalók a kókuszos krémhez:
- 300 ml tej
- 3 evőkanál liszt
- 1 kiskanál vaníliaaroma
- 5 evőkanál porcukor
- 50 g vaj
- 150 g kókuszreszelék
Hozzávalók a csokoládémázhoz:
- 100 g csokoládé
- 1 teáskanál olaj
Először készítsük el a krémet: keverjük össze a tejet a liszttel, majd adjuk hozzá a kókuszreszelék felét, folytonos kavargatás közben lassú tűzön főzzük sűrűre, hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt hozzáadjuk a cukrot és a vaníliaaromát. A megmaradt kókuszreszeléket kavarjuk ki a vajjal, majd kavarjuk össze a főtt kókuszos krémmel.