- süteménymaradványok
- 2 kanál kakaópor
- 1 kanál barack lekvár
- ízlés szerint rum
- cukor ízlés szerint 1-2 kanál
- 5 dkg darált dió
- 5 dkg vagdalt dió
- 5 dkg étcsokoládé darabok
- 6-7 deka vaj
- olvasztott csokoládé
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg margarin
- fél vagy egy dl étolaj
Minden sütemény maradék, vagy végek felhasználásával készítem.
A sütemény végeket összemorzsolom. Adok hozzá, kakaóport, barack lekvárt ízlés szerint rumot cukrot, darált diót, darabolt diót, darabolt csokoládét, margarint. Az egészet összegyúrom és olvasztott csokoládéba a tetejét bemártom és kókuszreszelékbe forgatom.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok