Elkészítettem a Csodapalacsinta barackos változatát! Isteni finom így is!! 🙂
- 20 db vékony palacsinta
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 2 csomag csokoládés pudingpor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 doboz barackbefőtt
- 1 -2 csomag kerek babapiskóta
- 1 főzet feketekávé
- 1 db rumaroma
- 8 evőkanál kristálycukor
- fahéj
- 2 × 8 dl tej
- instant kakaópor
- 5 dl rostos Sió baracklé
Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét a rumaromával összekeverjük, majd a babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban. A forma alját kirakjuk babapiskótával úgy, hogy ne legyen hézag közötte. A 2 csomag tejszínízű pudingot megfőzzük 4 evőkanál cukorral 8 dl tejben, és a babapiskótára öntjük. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformába felhajtva a puding tetejére tesszük úgy, hogy kívülről haladunk befelé. A 2 csomag csokoládés pudingot megfőzzük 4 evőkanál cukorral 8 dl tejben, majd a palacsinta tetejére öntjük. A barackot lecsöpögtetjük, kockára vágva a csokipudingra tesszük és megszórjuk fahéjjal. Ezután 5 dl rostos baracklében megfőzünk 1 csomag vaníliás pudingot, és ezt öntjük a tetejére. Hűtőben jól lehűtjük.
Jó étvágyat kívánok! 🙂
Váradi Gabriella receptje.