A kakaós piskótalaphoz:
- 3 tojás
- 3 evőkanál víz
- 15 dkg cukor
- 7,5 dkg liszt
- kakaópor
A rózsaszín piskótalaphoz:
- 3 tojás
- 3 evőkanál víz
- 15 dkg cukor
- 1 csomag puncsízű pudingpor
- kevés liszt
A sárga piskótalaphoz:
- 3 tojás
- 3 evőkanál víz
- 15 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- kevés liszt
A krémhez:
- 2 csomag tejszínízű pudingpor
- 1 liter tej
- 15 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg kókuszreszelék
A habhoz:
- 5 dl Hulala habtejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
- zselatin
A díszítéshez:
- habtejszín
- omlós kekszek
Az alsó kakaós piskótalaphoz 3 tojássárgáját 3 evőkanál vízzel és 7,5 dkg cukorral habosra keverek. 3 tojásfehérjét és 7,5 dkg cukrot felverek, majd a tojásos masszához keverem. Ezután 7,5 dkg lisztet kis kakaóporral összevegyítek, és lazán beleforgatom a masszába.
A középső rózsaszín piskótalaphoz 3 tojássárgáját 3 evőkanál vízzel és 7,5 dkg cukorral habosra keverek. 3 tojásfehérjét és 7,5 dkg cukrot felverek, majd a tojásos masszához keverem. 1 csomag puncsízű pudingport és kevés lisztet összevegyítek, és lazán beleforgatom a masszába.
A felső sárga piskótalaphoz 3 tojássárgáját 3 evőkanál vízzel és 7,5 dkg cukorral habosra keverek. 3 tojásfehérjét és 7,5 dkg cukrot felverek, majd a tojásos masszához keverem. 1 csomag vaníliás pudingport és kevés lisztet összevegyítek, és lazán beleforgatom a masszába.
A krémhez 2 csomag tejszínízű pudingport 1 liter tejjel megfőzök és kihűtök. 15 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverek, a kihűlt pudinghoz adom, majd belekeverek 20 dkg kókuszreszeléket.
A habhoz fél liter tejszínt felverek 2 csomag vaníliás cukorral, amibe zselatint is teszek (a tasakon található leírás szerint elkészítve).
A torta összeállítása:
- barna piskóta
- krém
- tejszínhab
- rózsaszín piskóta
- krém
- tejszínhab
- sárga piskóta
A tetejét, oldalát tejszínhabbal és omlós keksszel díszítjük.
Molnár Andrea receptje.