Alap:
- ostyalapok
Az első krém:
- 5-6 dl tej
- 20 dkg cukor
- 25 dkg darált keksz
- 20 dkg darált dió
- 2 evőkanál kakaópor
- ízlés szerinti rum
A második kókuszos vajkrém:
- 25 dkg margarint
- 20 dkg porcukor
- 10 dkg kókusz
Az első krém készítéséhez a tejbe a cukrot beleteszem és felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot is melegen összekeverem és az ostyalapokra még melegen elkentem. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fellehet majd tekerni. A második krémhez a margarint a porcukorral és a kókuszreszelékkel habosra kikeverem, és a kihűlt csokis krémre rásimítom. Az egészet szorosan feltekerem. A hűtőbe teszem pár órára. A tetejét kókuszos krémmel bekenem kókusszal meghintem és vékonyan csokival lespriccelem. 1-2 óra hűtés után szeletelem.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!