- 50 dkg darált keksz
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 1 csomag vaníliás cukor
- kevés tej
- mandula és rum aroma
- 2 evőkanál kakaópor
- lekvár
- kókuszreszelék
- olvasztott csokoládé
A darált kekszet, porcukrot, margarint, vaníliás cukor, és a tejet összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Az egyik feléhez hozzáadjuk a mandula aromát, a másik feléhez a rum aromát és a kakaóport. Egy közepes méretű tepsit meghintünk bőségesek kókuszreszelékkel, majd a kakaós részt rányomkodjuk egyenletesen. Megkenjük lekvárral (pl. sárgabarackkal), és rányomkodjuk a mandulás részt. Olvasztott csokival bevonjuk, és pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Gyorsan elkészíthető, mutatós finomság!
Józsáné Reni receptje.