- 2 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 liter tej
- 4 dl habtejszín
- Katica tortabevonó
- idény szerint gyümölcsök (eper, szamóca, meggy, sárgadinnye), ill. ha lekéstél ezekről, bármilyen pikáns ízű befőtt is jó.
A babapiskótát a tejbe belemártogatod, hogy egy kicsit megszívja magát. Egy jénai tálba egymás mellé fekteted, s megkened a már előre elkészített vaníliás pudinggal, majd megszórod az apró kockára vágott gyümölccsel. Ezt addig ismétled, amíg a tál megtelik. Hűtőszekrényben 4-5 órán keresztül hűtöd, majd egy lapos tálra kiöntöd. A használati utasítás szerint elkészített csokoládé masszát rácsorgatod. Felszeleteled, és a habbá vert tejszínnel, pár szem gyümölccsel tálalod.
Elkészítése kb. fél óra, és nagyon finom!