Tészta:
- 25 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg liszt
- 2 csomag vanília ízű pudingpor (a barna tésztához csokoládé ízű)
Töltelék I.
- csokoládé ízű pudingpor
- cukor
- tej
Töltelék II.
- lekvár (ízlés szerinti)
Teteje:
- fehér csokoládé
- barna csokoládé
A tésztához a nyersanyagokat összedolgozzuk, majd két felé vesszük. Az egyikbe csokoládé ízű pudingport keverjük, ez lesz a barna tészta. Ezek után kis gombócokat formálunk belőle. Villával megnyomkodjuk a tetejét, így tesszük a sütőbe, nem túl sok időre, mert különben kemény lesz. Két süti közé tesszük a számunkra megfelelő tölteléket, ami lehet csokipuding vagy lekvár, vagy akár mindkettő. A sütik tetejét fehér illetve barna csokoládéval meglocsoljuk.
Farkas Erika receptje.