![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/10/117992152_3370648552991136_6208158973699626812_o.jpg)
Tészta:
- 2 tojás
- 2 evőkanál méz
- 1 kiskanál szódabikarbóna
- 15 dkg porcukor
- 2 evőkanál tej
- 5 dkg margarin
- 45 dkg finomliszt
Krém:
- 6 dl tej
- 6 púpos evőkanál liszt
- 6 evőkanál kávé (lefőzött)
- 30 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 1 vaníliás cukor
A tészta hozzávalóiból a liszten kívül minden hozzávalót gőz felett kikeverünk, a lisztet beledolgozzuk. Ha nagyon ragacsos, még teszünk bele lisztet. Négy gombócot csinálunk. Kinyújtjuk és a kikent tepsibe 6-8 perc alatt, 180 °C-on kisütjük. A tejet, a lisztet, a kávét megfőzzük. A porcukrot a margarinnal és a vaníliás cukorral kikeverjük és összekeverjük a kávés krémmel.
Brunóczki Brigitta receptje.
A fenti recept , a szerző engedélyével került feltöltésre!