- 2 tasak csokoládés pudingpor
- 1 l tej
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 evőkanál cukor
- babapiskóta
- vajas keksz ( Petit buerre )
Egy kb 22 x 22 cm – es tepsit kibélelünk folpackkal, egy tálkába 2 dl langyos tejet öntünk, ezután megforgatjuk benne a piskótát és a kekszet, majd a következőképpen belehelyezzük a tepsibe : első sor babapiskóta ( élére állítva ) majd szorosan mellé állítjuk a kekszet és így folytatjuk a sorokat amíg a tepsi megtelik. A pudingot a szokásos módon megfőzzük a tejben, ezután hozzákeverjük a cukrot és a csokoládét, majd kitöltjük vele a kekszek közötti hézagokat. A tetejét elsimítjuk és egy éjszakán át hűtőben pihentetjük.
Baloghné Kele Judit receptje.
Látogassátok meg Juditka konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!