A tésztához:
- 35 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 5 dkg kókuszreszelék
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 egész tojás
- 1 tojássárgája
- 1 csomag sütőpor
A bevonáshoz:
- 1 csomag étcsokoládé
- 8 dkg margarin
- fél dl étolaj
- kókuszreszelék
- sárgabaracklekvár
A tészta hozzávalóit összegyúrom, vékonyra kinyújtom, majd tetszés szerinti szaggatóval kiszúrom. Sütőpapiros sütőlapra teszem, 180°C-on megsütöm. Amikor kisültek, sárgabaracklekvárral összeragasztom. A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom. Az összetöltött korongokat belemártom, és kókusszal megszórom
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!