- 6 tojásos piskóta
- baracklekvár
- kb. 21 db babapiskóta
- 8 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 rumaroma
- 3 dl habtejszín
Megsütjük a piskótát közepes méretű tepsiben. Ha kihűlt, baracklekvárral megkenjük, sűrűn egymás mellé rárakosgatjuk babapiskótát, majd a kenőtollat rumba mártogatjuk, és egyenletesen megkenjük vele a piskótákat. A krémhez 8 dl tejjel elkészítünk 2 csomag vaníliás pudingot, a lényeg hogy jó sűrű legyen. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal óvatosan kikeverjük. Ezt a pudingos krémet rákenjük a babapiskótára, majd felverjük a tejszínt, és ezt is a tetejére simítjuk.
Igazán nagyon finom és mutatós sütemény, akár ünnepre is.
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!