- 1 csomag babapiskóta
- rumaroma
- kb. 3 evőkanál darált dió
- tejszínhab
A csokoládés szószhoz:
- 3 evőkanál cukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál tej
- 5 evőkanál víz
A vaníliás pudinghoz:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 5 dl tej
Kis üvegtálakba rendezzük a babapiskótát, és meglocsoljuk rumaromával. A vaníliás pudingot megfőzzük a tejben, a cukorral, majd félretesszük. A csokis szószhoz összeforraljuk lábasban a tejet, a vizet a cukorral és a kakaóval. Amint kicsit kihűl, ráöntjük a felét a piskótára, majd ráhalmozzuk a vaníliapudingot is. A tetejét megszórjuk dióval és megöntözzük a maradék csokoládés szósszal. Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
Petró Katalin receptje.