1.réteg:
- 3 dl kivi szörp
- 2 csomag zselatin
- 3 dl víz
2.réteg:
- 450 g tejföl
- 5 evőkanál porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1, 5 csomag zselatin
- 1, 5 dl víz
3.réteg:
- 3 tojás sárgája
- 5 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál kakaó
- 2 csomag zselatin
- 1, 5 dl víz
A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük habosra és hozzáadjuk a kakaót, majd a tojások felvert habját. A zselatint feloldjuk a vízben és lassú tűzön főzzük hogy a szemcsék elolvadjanak. A tojások sárgájába belekeverjük a zselatint és a fehérjét végül.
4.réteg:
Ugyan úgy mint az első réteget csak málna szörp kell hozzá.
Borszukné Surányi Brigitta receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!