Tészta:
- Tetszőleges mennyiségű piskótát sütünk az itt leírtak alapján.
Gesztenye krém:
- 1/2 l tejszín
- 25 dkg gesztenye
- 10 dkg fehér csoki
Raffaello krém:
- 20 dkg fehér csoki
- 25 dkg mascarpone
- 3 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg kókusz
A gesztenye krémez a tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk), beltesszük a fehér csokit, és a gesztenyét. Amikor elolvadt, egyneművé keverjük. Jól lehűtjük, majd felverjük. A raffaello krémhez, a csokit gőz felett felolvasztjuk egy kevés tejszínnel, majd belekeverjük a mascarponét, a porcukrot, a vaníliát, a kókuszt, és a habbá vert tejszínt. A krémekkel a piskótát megtöltjük, csak a fantáziánk szab határt a díszítés terén. 🙂
Farkas Erika receptje.