- 2 csomag pudingpor (én eperrel és vaníliával készítettem)
- 2 × 5 dl tej
- 2 × ízlés szerint 3-5 evőkanál cukor
- 25 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg margarin
- 10 dkg mazsola
- 2 csomag (400 g) babapiskóta
- egy kis rum és tej az áztatáshoz
- tejszínhab és csokoládéreszelék a díszítéshez
Tortaformába öntjük az egyik elkészített pudingot, amit előírás szerint tejjel és cukorral megfőztünk, majd a tetejét rumos tejbe áztatott babapiskótával körberakjuk. Ezután a gesztenyét a margarinnal kikeverjük, az így elkészült krémet rákenjük a piskótára, és mazsolával megszórjuk. Erre ismét piskóta jön, majd a másik csomag megfőzött pudingot kenjük rá. Végül tejszínhabot simítunk a tetejére, és csokireszelékkel megszórjuk. Hűtőbe tesszük dermedni.
Szepesi Ági receptje.