Tészta:
- 12 egész tojás
- 20 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 4 tábla puhított csokoládé
- 9 tojás habja
- 2 gyenge evőkanál liszt
Krém:
- 30 dkg vaníliás cukor
- 12 tojássárgája
- 40 dkg vaj
Máz:
- 2 evőkanál kakaópor
- 4 evőkanál cukor
- kevés tej
A tésztához 12 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd beletesszük a vajat és a csokoládét, végül a 9 tojás habját és a lisztet. A masszát 3 lapban, lassú tűzön sütjük, kikent, lisztezett formában. A krémez a vaníliás cukrot kevés vízzel sűrűre főzzük és ezt a szirupot a habosra kevert tojássárgájára öntjük. Megszakítás nélkül kell keverni, ameddig kihűl. A vajat habosra keverjük és hozzákeverjük. A mázhoz a kakaót, a cukrot és a tejet addig hagyjuk főni, míg a kivett minta megkeményedik. A kész lapokat megtöltjük a kihűlt krémmel, a tetejét csokoládémázzal bevonjuk.