Alap:
- 400 g édes keksz
- 8 dl tej
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 3, 5 dl habtejszín
- 4 evőkanál cukor (ízlés szerint akár)
Bevonat:
- 10 dkg tortabevonó
- 2 evőkanál tej
- 2 evőkanál cukor
- 5 dkg vaj
A tejet a pudingokkal és a cukorral készre főzzük, hagyjuk hűlni. Közben a tejszínt kemény habbá verjük. Ezt a kihűlt pudinghoz keverjük. Egy körülbelül 30 x 23 cmes tepsit kirakok egy sor kekszszel, rá a krém fele, majd még egy sor keksz, és a krém másik fele. Végül még egy sor keksz. A tetejét csokimázzal bevonom. Egy éjszakáráa de legalább pár órára hűtőbe rakom, amjd kockára vágjuk.
Éva receptje az Sütimánia Évával oldalról.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!