Tészta:
- 2 × 5 tojásos piskóta
Krém:
- 1 liter tej
- 4 csomag csokoládés pudingpor
- cukor ízlés szerint
- 3 × 25 dkg margarin
- esetleg rumaroma
A torta bevonása:
- krém vagy tejszínhab
Először is kisütjük a 2 db 5 tojásos piskótákat közepes méretű tepsiben. Ha ez megvan, nekifoghatunk a krém elkészítéséhez. Ehhez a tejben megfőzzük a pudingot az előírásnak megfelelően, ízlés szerint cukorral. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint, de jó alaposan, legalább 5 percig robotgéppel kikeverjük. Tehetünk bele egy kis rumaromát is, finomabb lesz tőle a csokikrém. Ha ez megvan, megtöltjük a tortát, majd bevonjuk kívülről is krémmel vagy tejszínnel.
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!