
Piskótához:
- 9 tojás
 - 6 evőkanál cukor 
 - 1 csomag sütőpor
 - 9 evőkanál liszt
 
Krémhez:
- 2 csomag csokoládé ízű pudingpor
 - 500 ml tej
 - cukor ízlés szerint
 - 2 evőkanál nutella
 - 150 ml habtejszín felverve
 - 2 evőkanál kakaópor
 
Mázhoz:
- 100 g csokoládé
 - 1-2 kiskanál tej
 - 1 evőkanál étolaj
 
És még:
- pár szem édes keksz
 
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját cukorral és a sütőporral jól kikavarjuk. A fehérjét hozzákeverjük a liszttel óvatosan, hogy a hab ne törjön össze. Ebből 3 lapot sütünk. A cukros tejben felfőzzük a pudingot majd hagyjuk teljesen kihűlni. Mixer segítségével hozzáadjuk a többi hozzávalót és jó habosra kikeverjük. A lapokat megtöltjük a krémmel úgy, hogy az oldalára is jusson. Az oldalára pár szem édes kekszet jól összemorzsolunk és meghintjük vele. A mázhoz a csokit a tejjel mikróban felolvasztjuk, mikor kivesszük hozzákavarunk egy kis étolajat és jól kikavarjuk. Ettől szép fényes lesz. Bevonjuk vele a torta tetejét, kicsit hagyjuk, hogy az oldalára is csurogjon. A tetejét tetszés szerint díszítjük.
Orgin Kriszti receptje.










