- 1 csomag babapiskóta
 - 12 dkg tejszínes krémsajt
 - 50 dkg friss vegyes gyümölcs (narancs, eper, banán, szőlő)
 - 25 dkg túró
 - 1,5 dl tejföl
 - 1 dl erős kávé
 - 1 teáskanál azonnal oldódó kakaópor
 - 3 evőkanál narancslikőr
 - 2 csomag vaníliás cukor
 - fél lime leve
 - puncs fűszerkeverék
 - 1 teáskanál cukor
 - csokireszelék
 - friss citromfű- vagy mentalevél
 
A babapiskótával jó szorosan kirakjuk egy jénai tál alját. A kávét a fele likőrrel és a kakaóporral ízesítjük, és ezzel meglocsoljuk a babapiskótát. A vegyes gyümölcsöket cukorral, citromlével, fűszerekkel összefőzzük, és ezt rásimítjuk a babapiskótára. A túrót, a tejszínes krémsajtot, tejfölt, vaníliás cukrot és a maradék likőrt összekeverjük, és a gyümölcsök tetejére simítjuk. Legalább egy órán át pihentetjük a hűtőben.
Tálaláskor megszórjuk csokireszelékkel, menta- vagy citromfűlevéllel díszítjük.










