- 1 csomag babapiskóta
- 12 dkg tejszínes krémsajt
- 50 dkg friss vegyes gyümölcs (narancs, eper, banán, szőlő)
- 25 dkg túró
- 1,5 dl tejföl
- 1 dl erős kávé
- 1 teáskanál azonnal oldódó kakaópor
- 3 evőkanál narancslikőr
- 2 csomag vaníliás cukor
- fél lime leve
- puncs fűszerkeverék
- 1 teáskanál cukor
- csokireszelék
- friss citromfű- vagy mentalevél
A babapiskótával jó szorosan kirakjuk egy jénai tál alját. A kávét a fele likőrrel és a kakaóporral ízesítjük, és ezzel meglocsoljuk a babapiskótát. A vegyes gyümölcsöket cukorral, citromlével, fűszerekkel összefőzzük, és ezt rásimítjuk a babapiskótára. A túrót, a tejszínes krémsajtot, tejfölt, vaníliás cukrot és a maradék likőrt összekeverjük, és a gyümölcsök tetejére simítjuk. Legalább egy órán át pihentetjük a hűtőben.
Tálaláskor megszórjuk csokireszelékkel, menta- vagy citromfűlevéllel díszítjük.