![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2019/02/50668928_1236476929842191_9208056007383580672_n.jpg)
Tészta:
- 6 tojás
- 6 tojás
- 3 evőkanál kakaópor
- 1 sütőpor
- folyékony édesítőszer
Krém:
- 150-200 ml cukrozatlan Hulala
- 1 kis tejföl
- édesítőszer
Tetejére:
- update tortabevonó
A tojásfehérjét habbá verjük, édesítő szerrel. A tojások sárgájába, kakaót, sütőport keverünk. A két elegyet összekeverjük és 150 °C-on, 20-25 percig sütjük. A tésztalapot ketté vágjuk (megfelezzük, nem hosszában vágjuk ketté). A következők szerint készítjük el a süteményt: Tészta-krém-tészta-olvasztott csokoládé.
Kissné Szabó Cecília receptje.