- 50 dkg túró
- 7 evőkanál darált keksz
- 3 csomag vaníliás cukor
- 5 evőkanál porcukor
- fél citrom leve + héja
- 20 dkg ét tortabevonó csokoládé
A túrót villával törjük össze, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a porcukrot, a citrom levét és héját, majd a darált kekszet. Jól dolgozzuk össze addig, amíg össze nem áll. Vizes kézzel formázzunk golyókat, majd rakjuk be kb. 45 percre a fagyasztóba. Ezt követően, olvasszuk fel a csokoládét, mártogassuk bele a túrógolyócskákat, majd rakjuk szépen egymás mellé, sütőpapírral fedett tálcára. Várjuk meg, amíg a csokoládé megszilárdul. Ezt követően, azonnal fogyasztható.
Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂
Szepesi Ági receptje.
Ági nagyon sok szeretettel vár Benneteket az Édességei és Ételei oldalán!