- 25 dkg mascarpone krémsajt
- 1,5 csomag vaníliás pudingpor (+ 6 evőkanál cukor és 5 dl tej)
- 2 csomag habpor
- 3 dl tej
- 40 dkg babapiskóta
- 4 dl kávé
- fél dl rum
- 1 csomag vaníliás cukor
- kakaópor
A pudingport a 6 evőkanál cukorral és az 5 dl tejjel felfőzzük, majd félretesszük hűlni. A habport keményre verjük a 3 dl tejjel, a mascarponét kikeverjük a kihűlt pudinggal, majd belekeverjük a felvert habba. A babapiskótákat belemártjuk a kávé-rum-vaníliás cukor keverékébe, és egy 20 × 33 cm-es üvegtálba lesorakoztatjuk. Rákenjük a krém felét, megszitáljuk kakaóporral, újabb sor babapiskóta és krém következik, majd legvégül kakaópor.
Ebből az adagból 2 sor lesz. Pár órára hűtőbe tesszük. Nagyon finom!
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.