- 2 csomag szögletes háztartási keksz
- 2 nagy tejföl (330 g-os)
- porcukor ízlés szerint
- 1-2 vaníliás cukor
- 2 evőkanál kakaópor
Egy nagyobb szögletes tálba, vagy tepsibe lerakunk 1 sor kekszet. Az egyik tejfölt elkeverjük porcukorral és a vaníliás cukorral. A másik tejfölbe szintén porcukor és a kakaópor kerül.
A kekszre öntjük a vaníliás tejföl 2/3-át, keksz, kakaós tejföl 2/3-a, majd megint keksz következik.
A tetejére öntjük foltokban a kétfajta tejfölt, majd fogpiszkálóval összekeverjük, hogy márványos legyen.
Egy éjszakát hűtőben tartjuk, addigra a keksz megpuhul, a tejföl pedig megszilárdul.
Nem is gondoltam volna, hogy tejföllel ilyen finom sütit lehet csinálni!
Pethes Judit receptje.