Tészta:
Tajvani piskóta az itt található recept alapján.
Krém:
- 2 tábla fehér csoki
- 2 dl Hulala hab
- 1 kis pohár tejföl
- 125 g krémsajt
- ízlés szerint cukor
- 2 db narancs
- 400 ml víz
- 300 g cukor
Csokit megolvasztjuk, a habot felverjük. Elektromos habverővel összekeverjük, jó keménynek kell lennie. Utána jöhet a sajt és a tejföl.
2 narancsot felszeletelünk. 400 ml vizet, 300 g cukorral felforralunk. Beletesszük a narancs szeleteket. Megfőzzük őket majd papírtörlőre fektetjük száradni. Tepsit sütőpapírral kibélelünk. Ráfektetjük a narancsokat, majd a piskótamasszát egyenletesen eloszlatjuk rajta. Egy nagyobb tepsibe rakjuk, forró vizet alá és sütjük 165 °C-on, 40 percig.
Nagy Zsóka receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!