Tészta:
- 3 × 2 tojásos piskótát sütöttem (a sárga sima, a barna kakaós, a rózsaszín pedig puncsos, amibe egy csomag puncs pudingport is tettem)
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 7 dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag puncsízű pudingpor
- tejszínes mogyorós aroma (ízlés szerint)
Tojáshab:
- 1 tojásfehérje
- 15 dkg porcukor
- 1 citrom leve
A krémhez a margarint a porcukorral krémmé keverem és kettéveszem. A pudingokat külön-külön felfőzöm a tejjel, a tejet is kétfelé osztom. A pudingok amikor kihűltek, a margarinos krémmel kikeverem őket. A vaníliáshoz adom a mogyorós aromát. Alulra teszem a kakaós lapot, erre jön a puncsos krém. Ekkor a sárga lap következik, erre kerül a mogyorós krém, és végül a puncsos lap, aminek a tetejére pedig a felvert tojáshab kerül. A habhoz a tojásfehérjét a cukorral és citrommal gőz felett felverem.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!