Tészta:
- 35 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 1 tojás
- 1 kiskanál szódabikarbóna
- 5 dkg margarin
- 2-3 evőkanál tejföl
- 4-5 evőkanál holland kakaópor
Krém:
- 5 dl tej
- 2 csomag csokis puding
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- ízlés szerint rum
A cukrot a margarinnal kikeverem, hozzáadom a tojásta kakaóport, a szódabikarbónát, a lisztet és a tejfölt, hogy könnyen nyújtható tészta legyen belőle. 3 egyenlő részre osztom. Margarinnal kikent sütőlapra kinyújtom és kisütöm amikor a lapok kisültek, krémmel megkenem. Krém készítése: a tejben a pudingot felfőzöm, mikor már nem meleg hozzáadom az összekevert margarint és porcukrot valamint a rumot.Jól kikeverem és a lapokat megtöltöm. A tetejére olvasztott csokoládét tettem és díszítettem.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok