Tészta:
- 6 tojás
- 6 evőkanál cukor
- 1 mokkáskanál sütőpor
- 6 evőkanál liszt
- 1 csipet só
Krém:
- 50 dkg mascarpone
- 6 dl habtejszín
- 6 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál kakaópor+3 és fél evőkanál
A tojások sárgáját a cukorral a sütőorral habosra keverjük és beledolgozzuk a lisztet. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük és fellazítjuk vele a lisztes sárgáját. 23 centiméteres formában, 180°C-os sütőben megsütjük. A mascarponét a habtejszínt a porcukorral habosra keverjül. Négy-öt evőkanálnyit félre teszünk, a többit ketté osztjuk. Az egyik felébe keserú kakaóport keverjünk, a másik felépe a nagyobb mennyiségű kakaóport keverjük. Habzsákba töltjük a krémeket és csillagcsővel díszítjük.
Kasza Zsu receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!