Tészta:
- 20 dkg margarin
- 18 dkg porcukor
- 2 db tojás
- 21 dkg liszt
- 5 dkg kakópor
Krém:
- 100 ml tejszín
- 10 dkg tejcsoki
- 10 dkg étcsoki
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat és tovább habosítjuk, Elkeverjük a lisztet a keserű kakaóporral és a vajas keverékkel elegyítjük. Habzsákba töltjük és sütőpapíros tespire körülbelül 5 cm-es csíkokat nyomunk. 180 °C-os sütőben 7 percig sütjü. A tejszínt felforrósítjuk és felolvasztjuk benne a csokikat. Kihűtjük és amikor hideg, robotgéppel felhabosítjuk. Habzsákba töltjük és megtöltjük vele a sütiket. A tetejükre olvasztott csoki kerül.
Kasza Zsu receptje.