Tészta:
- 10 tojás
- 10 kanál forró víz
- 20 evőkanál liszt
- 20 evőkanál cukor
- sütőpor
Töltelék:
- A piskóta széléből 5-5 cm levágni, elcsipkedni
- 4 evőkanál Extra Jam (lekvár)
- 1 evőkanál kakaó
- 1 dl víz + 4 evőkanál cukorból szirup
- 1 citrom reszelt héja
- 1/2 citrom leve
- rumaroma
Teteje:
- 25 dkg porcukor
- 3 evőkanál víz
- pár csepp citromlé
- ételfesték
Robotgéppel összekeverni. A tíz tojásból nagy tepsiben piskótát sütök. Amikor kihűlt, a széleiből 5-5 cm-t levágok, szétcsipkedem, majd a töltelék hozzávalóival összekeverem. A piskótalapot keresztben kettévágom, majd amire jön a töltelék megkenem baracklekvárral. Rákenem a masszát, majd lefedem a másik lappal. Teteje: robotgéppel összekeverem a hozzávalókat,majd rákenem a süti tetejére.
Bné receptje.