Tészta:
- 3 tojásos piskóta
Krém:
- lekvár
- 10 dkg vaj
- 10 dkg darált dió
- 2 kanál kakaópor
- cukor
- rum
Tetejére:
- 15 dkg porcukor
- 1 evőkanál víz
- 1 evőkanál szörp
A piskótalapot megsütöttem az itt található recept alapján. A kisült piskótalapot ketté vágtam és sárgabarack lekvárral vékonyan megkentem. A fagyasztóból kivettem a régi sütemény végeket kiolvasztottam és összegyúrtam a krém hozzávalóival. Az egyik lapra rásimítottam, a másik lapot rátettem. Egy-két órát hűtőbe tettem. A tetejére a hozzávalókat összekevertem és a tetejére simítottam.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!