- 10 dkg mazsola
- rum
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 3 dl habtejszín + a díszítéshez
1 csomag mazsolát beáztatunk 48 órára rumba. 1 doboz babapiskótát feldarabolunk, összekeverjük a rumos mazsolával. Főzünk 2 csomag vaníliás pudingot a csomagolásán található leírás szerint, majd ha kihűlt, hozzákeverjük 3 dl tejszín felvert habját. Először a massza felét öntsük rá a piskótás keverék felére, arra megint piskóta, majd negyed óra múlva a maradék masszát a tetején oszlassuk el, hogy ne száradjon ki. Fél napot állni kell hagyni a hűtőben. Tálaláskor kis tálkákba kell rakni és tejszínhabbal díszíteni.
Nagyon finom és egyszerű. Nem lehet elrontani!
Kép forrása: Blogkocsma