![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/03/89046151_186118492811023_536407231625691136_n.jpg)
Tészta:
- 250 dkg tea vaj
- 15 dkg cukor
- 2 kiskanál szódabikarbóna
- 5 evőkanál méz
- 3 tojás
- liszt (amennyit felvesz a tészta)
Krém:
- 1 doboz sűrített cukrozott tej
- 2 doboz tejföl
A tészta hozzávalói közül a lisztet kivéve, gőz fölött, fehéredésig keverjük, majd levesszük a gőzről és annyi lisztet teszünk, amennyit felvesz. Nem szabad keménynek lennie, jól dolgozhatól legyen. 7 db cipót vágunk és zsírpapírja kinyújtjuk őket. Tepsi hátán aranybarnára sütjük. Gyorsan megsül! Egy kisebb fedőt helyezzünk a lapra, és így vágunk ki belőle kerek formát. A maradék tésztát összemorzsoljuk és ezzel fogjuk befedni a tortát. A krémhez a sűrített cukrozott tejet felfőzzük, amíg barna színt nem kap, ebbe megy a tejföl. A krémmel a lapokat megtöltjük, majd a morzsát rászórjuk a tetejére.
Beatá Cerneschi receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!