Tészta:
- 20 dkg margarin
- 2 evőkanál tejföl
- 10 dkg cukor
- 1/2 csomag szódabikarbóna
- 4 tojássárgája
- liszt
Krém:
- 1 liger tej
- 1 bögre gríz
- cukor (ízlés szerint)
- 1 narancs leve és héja
- 50 dkg túró
- 4 tojás fehérje
A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk, annyi liszttel amennyit felvesz. Két részre osztjuk az így elkészült tésztát, tepsibe nyújtjuk. A krémhez a tejben a grízt megfőzzük , amikor kihűlt akkor belekeverjük a cukrot a narancshéjat a levével és a felvert tojásfehérjéket és a túrót. Rákenjük a tepsiben levő tésztára a krémet, majd a másik lappal betakarjuk és így sütjük. süteményt.
Csenki Renáta receptje.