Piskóta:
- 4 tojássárgája
- 17 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 10 dkg vaj
- 1 csomag sütőpor
- 4 tojásfehérje kemény habja
Töltelék:
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg porcukor
- 4 evőkanál rum
- 1 csomag vaníliás cukor
Krém:
- 1 tojás
- 3 evőkanál kakaópor
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg vaj
Máz:
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál kakaó
- pici víz
A tésztát a hozzávalókból összeállítjuk, majd megsütjük. A kisült tésztát lekvárral megkenjük. Erre tesszük a tölteléket és a krémet, majd a mázzal vonjuk be.
Erősné Hernádi Anikó receptje.