Ha valami igazán finom jégkrémre vagytok, ami nem olyan mindennapi akkor készítsétek el ezt. Nincs sok meló benne, bárki könnyen el tudja készíteni.
Vaníliás krém:
- 3 dl tejszín
- Vanília aroma vagy rúd kikapart belseje esetleg vaníliás cukor
- 1 dl sűrített tej
- Cukor ízlés szerint
Milka krém:
- 20 dkg milka tejcsoki
- 3 dl tejszín
- 1 dl sűrített tej
Továbbá:
- 10 dkg milka tejcsoki
- 1 dl sűrített tej
- 5 dkg étcsokoládé bevonó
- Piskóta korong vagy normál babapiskóta
1 dl sűrített tejben olvasszuk fel a 20 dkg csokit. Hagyjuk kihűlni. 3 dl tejszínt verjük kemény habbá és a csokis krémet keverjük hozzá.
Egy tetszőleges formát béleljünk ki folpakkal és a szélei lógjanak ki a formából. Öntsük bele a krémet.
A 10 dkg csokit olvasszuk fel az 1 dl sűrített tejjel, de egybe is megtehetjük csak akkor tegyük félre ezt a mennyiséget. Öntsük a krémre. Tegyük mélyhűtőbe.
A 3 dl tejszínt verjük habbá cukorral, vaníliával és keverjük hozzá a sűrített tejet is.
Öntsük a formába ezt is és takarjuk be a piskótákkal. Ez lesz majd az alja a parfénak. Egy éjszakára tegyük mélyhűtőbe.
Vegyük ki a formából és öntsük nyakon az étcsokoládé bevonóval.
Kókuszos lány konyjája